Meny
Din kundvagn

Taga TOS-700

Taga TOS-700
Taga TOS-700
Taga TOS-700
Taga TOS-700
Taga TOS-700
Taga TOS-700
Taga TOS-700
Taga TOS-700
Taga TOS-700
Taga TOS-700

 

Priset är per par!

 

Njut av musik överallt, där det betyder mest!

TOS-serien är en perfekt lösning för olika ljudsystem utomhus och inomhus: bostäder (stereo, hemmabio) eller kommersiella (i barer, klubbar, butiker, konferensrum, etc.).
TOS-700 levererar ren, naturlig, dynamisk och kraftfull ljudprestanda.

NYCKELFUNKTIONER

  • IP65-klassificering : vatten-, damm- och UV-beständig  (rostsäker grill och väggmonteringsfäste).
  • 2-vägs väggmonteringsfäste av U-typ gör det möjligt att installera högtalaren i horisontell och vertikal orientering och att reglera högtalarpositionen i båda riktningarna (horisontellt och vertikalt).
  • Hög känslighet.
  • Hög  impedans på 8 ohm .
  • Högkvalitativt ljud : 1” TPTTD Taga Pure Titanium Tweeter Dome och en 8” polypropen bas/mellanregister

 

Design Outdoor-Indoor
2-way

TIMPC enclosure
Power handling 240W MAX
180W RMS
Frequency response 30Hz - 20kHz
Bassreflex Front dual
Impedance 8ohm
Sensitivity 89dB
High-frequency driver 25 mm (1”), TPTTD-I
Bass-Midrange driver 203 mm (8”), Polypropylene
Features / accessories 2-way U mounting bracket with vertical regulation
Dimensions (H x W x D or Dia x D) 37.8 x 24.4 x 24 cm
Weight 5.25 kg / pc.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.