Meny
Din kundvagn

TAGA ETPC-C7 1,3m - Strömkabel (C7 Apparakabel)

TAGA ETPC-C7 1,3m - Strömkabel (C7 Apparakabel) - Strömkablar - EU (standard)
TAGA ETPC-C7 1,3m - Strömkabel (C7 Apparakabel) - Strömkablar - EU (standard)
Populär
TAGA ETPC-C7 1,3m - Strömkabel (C7 Apparakabel) - Strömkablar - EU (standard)
TAGA ETPC-C7 1,3m - Strömkabel (C7 Apparakabel) - Strömkablar - EU (standard)

Taga ETPC-C7 är en skärmad strömkabel med C7 appartatkontakt och rhodiumpläterade kontakter.

Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, till exempel radiofrekvensstörningar (RFI) elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater som är anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkonditioneringsapparater, datorer etc.). Dessa störningar produceras inte bara i ditt hus eller på kontoret utan av alla apparater i din byggnad och långt bortom dina väggar. Denna "smutsiga" elektricitet kan ha en negativ inverkan på ditt audio-videosystem. Därför är det lönt att tillsammans med nätfilter använda kablar av hög kvalitet, var uppmärksam på att nätfilter inte alltid rekommenderas till effektkrävande produkter som slutsteg och integrerade förstärkare, utan här blir det oftast bäst med an bra konstruerad strömkabel för maximal prestanda.

Med ETPC-C7 har man skapat en riktigt prisvärd strömkabel, ordentligt skärmad, tjocka ledare och följsam trots sina rejäla fysiska mått.

  • Längd: 1.3m
  • Schuko-kontakt / IEC C7-kontakt
  • Rhodium kontakter
  • 2-lagers skärmning med ett lager av koppar och aluminium folie
  • Ledararea: 6mm² (99% OFC koppar)1. Extern PVC-mantel
2. Flätad ren koppar
3. Invändig PVC-mantel
4. Aluminiumfolie
5. Fyllmedel
6. 99% syrefria kopparledare
7. HDPE-isolering
8. Fyllmedel

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, Auralic, Quadral, Sbooster & Tagas sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.