Meny
Din kundvagn

Rega Planar 3 Exact


Med Exakt Pickup!


Med Planar 3 sätter Rega en ny standard i prisklassen.

RB330 tonarm - Designad med den senaste 3D CAD & CAM-tekniken är den nya RB330 kulmen på mer än 35 års erfarenhet av tonarmsdesign. Med ett helt nytt lagerhus och Regas senaste tonarmsrör designat med intelligent omfördelning av massa säkerställer att denna arm kommer att uppvisa färre möjliga resonanspunkter. Extrem stabilitet med nästan friktionsfri rörelse från de nya högprecisions-lagerenheterna garanterar att du samlar in mer information från din vinyl än någonsin tidigare.


 • Med en ny bias-enhet, omdesignat styvare vertikalt lagerhus, integrerad clip och ett förbättrat fjäderhus med lättare att läsa siffror.
 • Rega-tillverkad, ny phonokabel med låg kapacitans och Neutrik-kontakter.
 • Horisontella och vertikala precisionslager med lägre friktion, 
 • Ny designad 100g balansvikt i mjukt stål.


 

- Sockel - Högblank akryl, laminerad sockel, styvare och avsevärt förbättrat utseende, ergonomiskt placerad strömbrytare. 

- Förbättrad och tjockare 3 mm bottenstag och ny metalliserad toppstag.

- Lagerhus – Omdesignat centrallager i mässing, förbättrad passform och konstruktion som minskar belastningen på själva lagret.

- Tallrik - Omdesignad tallrik, förbättrad noggrannhet och förbättrad styvhet.

- Platter - Ny floatglas "Optiwhite" polerad kant 12 mm - Förbättrad noggrannhet i tillverkningen och enastående utseende.

- Omdesignad fot - Ny förbättrad fot för att öka stabiliteten och minska vibrationsöverföringen.

- 24V motor - Förbättrad ny motorstyrning PCB med integration för tillägg av TT-PSU för elektronisk hastighetsändring och förbättrad avancerad antivibrationskrets (säljs separat).


 • Motorkåpa med integrerad kylning.
 • Handmonterad RB330 tonearm.
 • 24v lågbrusmotor / 12mm floatglasplatta.
 • Precisionshuvudlager.
 • Fabriksmonterad Elys2 MM-patron (tillval).
 • Kompatibel med TT-PSU elektroniska hastighetsväxling och strömförsörjningsbox (tillval).
 • Mått (lock stängt) H 11,7 x B 44,7 x D 36 cm
 • Vikt 6 kg


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: rega , planar
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.