Meny
Din kundvagn

Marantz NR-1711

Marantz NR-1711
Marantz NR-1711
Marantz NR-1711
UTGÅTT UR SORTIMENT!
Marantz NR-1711
Marantz NR-1711
Marantz NR-1711

 

 • Riktigt Slimmad 7.2-kanals 8K A/V-receiver
 • 7 x 50 watt (8 ohm, 2 kanaler i drift)
 • Omfattande HDR-stöd inkl. Dolby Vision och Dynamisk HDR
 • HDMI 2.1, 8K@60Hz och 4K@120Hz Pass-through eARC, VRR, ALLM samt QTF
 • Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X
 • Stöd för Google Assistant, Amazon Alexa och Apple Siri
 • Rumskalibrering med Audyssey MultEQ
 • Spotify Connect, Tidal, ROON, HEOS multiroom, Bluetooth

Kompakt 7.2-kanals 8K AV-receiver med HEOS inbyggt

Lyssna till det mest musikaliska ljudet från en riktigt elegant, kompakt förstärkare. Marantz NR1711 7.2-kanals 8K AV-receiver driver på och förmedlar ett riktigt HiFi-ljud från ett kompakt chassi. Med halva höjden jämfört med en traditionell SR-receiver stödjer NR1711 de flesta ljudformat som Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X och DTS Virtual:X.

Njut av utsökt videoprestanda tack vare de senaste HDMI-teknologierna som 8K/60Hz pass-through eller uppskalning, eARC, olika HDR-format inklusive HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) och Dynamic HDR, såväl som de senaste spelteknologierna som 4K/120Hz pass-through, variabel uppdateringsfrekvens (VRR) och Auto Low Latency Mode (ALLM).

Spela upp din omfattande, digitala musiksamling med stöd för högupplösta format via nätverk eller USB-porten på frontpanelen. Lyssna på dina älskade vinyler genom den inbyggda, högkvalitativa phono-equalizern. Streama musik från ledande musiktjänster och kontrollera NR1711 med rösten, via kompatibilitet med Amazon Alexa, Google Assistant och Apple Siri.

 

 • Kompakt design, exceptionell prestanda:
 • Med en slimmad profil som är hälften så hög som en traditionell AV-receiver levererar nya NR1711 exceptionell prestanda och ljudkvalitet.
 • 7-kanals diskret effektförstärkare för all din underhållning:
 • 90W per kanal, njut av dina favoritfilmer i imponerande kvalitet.
 • Senaste HDMI-stödet: En dedikerad 8K-ingång och en utgång för 8K kvalitetsvideo från 8K-källor; 8K-uppskalning på alla sex HDMI-anslutningarna.
 • Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI-stöd: eARC HDMI-utgången överför okomprimerade och objektbaserade ljudformat som Dolby Atmos och DTS:X direkt från en smart TV-app till AV-receivern.
 • Känn dig som en del av underhållningen med det senaste inom videoteknologi: Med 8K/60Hz pass-through eller uppskalning samt HDR10+, HLG, Dolby Vision, samt stöd för Dynamic HDR upplever du exceptionell bildkvalitet, ljusstyrka, klarhet och kontrast.
 • Ta spelandet till nästa nivå: Förbättrad spelupplevelse med reducerad fördröjning tack vare 4K/120Hz pass-through, variabel uppdateringsfrekvens (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) och Quick Frame Transport (QFT).
 • Högupplöst ljudstreaming för HiFi-entusiaster: Njut av dina högupplösta favoritlåtar genom uppspelning av FLAC, ALAC och WAV såväl som DSD 2.8/5.6MHz.
 • HEOS inbyggt och den kostnadsfria HEOS-appen: Din nyckel till streaming av digital musik, multirumljud och röststyrning i hela hemmet.
 • Inbyggt Bluetooth och WiFi med 2.4GHz/5GHz dual band-stöd: Stabilt, trådlöst nätverk även i signaltäta miljöer.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: marantz , nr
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.