Meny
Din kundvagn
OBS! Ny version av vår webshop är nu lanserad. Möter du något problem på vägen så hör gärna av dig. Arbetet fortsätter under kommande dagar med att optimera funktioner ;)

Marantz NR-1200

Marantz NR-1200
Marantz NR-1200
Marantz NR-1200
Marantz NR-1200
4 - 8 dagar (kan ta längre tid)
Marantz NR-1200
Marantz NR-1200
Marantz NR-1200
Marantz NR-1200
Marantz NR-1200
 • Tillgänglighet: 4 - 8 dagar (kan ta längre tid)
 • Modell: NR-1200
9 790kr
Exkl moms: 7 832kr

Tillgängliga alternativ

 

 

 • Bluetooth både in och ut (för anslutning av hörlurar)
 • 5 HDMI in och 1 ut
 • HDCP 2.3, 4K 60Hz, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, HDR
 • Airplay 2
 • Inbyggd HEOS multiroom-streaming
 • HEOS som bl a innehåller streamingtjänster av diverse slag. Spotify Connect, Tidal, Deezer, Tune in mm...
 • Slimmad design
 • Inbyggd DAC från AKM med optisk / koaxial / USB-A
 • FM/DAB-radio med snabbval 
 • 2 x 75 watt 8 ohm RMS
 • 2 subutgångar samt pre out Source direct A/B högtalare Zon 2 utgång Tonkontroller, balans m m.

 

Äntligen en stereoförstärkare med HMDI-in - Byggandes på den populära NR serien har man plockat bort kanaler och höjt effekten till 2 x 75 W (8 Ohm), bort med surroundprocessorn som kan interferera med stereoljudet, men behållt alla övriga trevliga funktioner!

 

NR1200 är packad med finesser och designad för att leverera ett tvåkanalsljud i hifi-nivå, den är trots allt baserad på PM-serien vilket är Marantz dedikerade 2-kanalsserie. En AKM AK4458 DAC sköter D/A omvandlingen på ett exemplariskt sätt och du får alla streamingmöjligheter du behöver och det är bara att ansluta dina källor via HDMI, även ARC hanteras för att föra TV-ljudet på enkelt sätt till receivern. 

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: marantz , nr