Meny
Din kundvagn

TAGA PF-1000DC Strömfilter

TAGA PF-1000DC Strömfilter
TAGA PF-1000DC Strömfilter
TAGA PF-1000DC Strömfilter
TAGA PF-1000DC Strömfilter
TAGA PF-1000DC Strömfilter
TAGA PF-1000DC Strömfilter
TAGA PF-1000DC Strömfilter
TAGA PF-1000DC Strömfilter

PF-1000DC nätfilter kombinerar brusfiltrering och DC-blockering.

TAGA PF-1000DC DC & spänningsfilter är ett utmärkt sätt att begränsa det negativa bruset och att isolera ditt system från den förorenade strömmen, Den har även en funktion för att indikera att fasen blir rätt. Tack vare PF-1000DC kommer du att kunna njuta av en bättre kvalitet på din ljud- och videoutrustning.


  • 8st jordade uttag (4st direkta uttag varav 2st med DC-Blockering), (resten är filtrerade och med DC-Blockering)
  • DC-Blockering
  • Spänningsfilter
  • Överspänningsskydd
  • Analog spänningsindikator
  • Fasindikering


Elnätet i våra hem eller på arbetsplatser utsätts för olika störningar till exempel elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkonditionering, datorer etc.). Dessa störningar orsakas inte bara inne i ditt hus eller kontor utan av alla apparater i din byggnad eller till och med utanför den och kan skilja sig åt på vilken tid på dygnet eller veckan då trafiken på elnätet ändras.

Alla dessa störningar som vi kallar brus kan komma in i din AC-ström och störa ditt system. Denna "smutsiga" elektricitet kan ha en negativ effekt på ditt audio-videosystems prestanda.

Den förorenade elektriciteten har också en negativ inverkan på interna kretsar och strömförsörjning av din utrustning och eftersom PF-1000DC fungerar som en buffert mellan vägguttaget och din utrustning och hjälper till att öka livslängden på de anslutna komponenterna. Spänningsindikatorn som sitter på frontpanelen på PF-filtret hjälper till att kontrollera om spänningen i vägguttaget är stabil.


Design Strömbrusfilter 
Uttag Schuko typ
4 direkta (2 med DC blocker)
4 filter med DC blocker
Total maximal belastning 14A, 3220W (totalt för alla uttag)
Brusfiltrering >-10dB (2 - 100MHz)
Max överspänningsström 4500A [8/20µs – one time]
Max överspäning 3000V [10ma]
Max clamping volt 775V [8/20µs]
Max energi 125J [10/1000µs]
80J [2ms]
Funktioner / tillbehör Överspänningsskydd
Fasdetektering med polaritet-switch
Spänningsindikator

Schuko-IEC C13 nätsladd
AC-ström / strömförbrukning 230V~240V 50/60Hz
≤0.5W (utan externa enheter inkopplade)
Dimensioner (H x B x D) 13 x 14 x 43 cm
Vikt 4.2 kg / pc.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.