Meny
Din kundvagn

TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter

TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter
TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter
TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter
TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter
TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter
TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter
TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter
TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter


TAGA PF-1000 spänningsfilter är ett utmärkt sätt att begränsa det negativa bruset och att isolera ditt system från den förorenade strömmen, Den har även en funktion för att indikera att fasen blir rätt. Tack vare PF-1000 v.2 kommer du att kunna njuta av en bättre kvalitet på din ljud- och videoutrustning.


  • 8st jordade uttag (4st är filtrerade)
  • Spänningsfilter
  • Överspänningsskydd
  • Analog spänningsindikator
  • Fasindikering


Vad är nytt i v.2-versionen?

  • Spänningsindikator
  • Robustare och bättre interna komponenter av högre kvalitet för högre tillförlitlighet och livslängd
  • Vibrationsdämpande material på insidan av huset (sido- och bottenväggar) för att begränsa yttre störningar.


Elnätet i våra hem eller på arbetsplatser utsätts för olika störningar till exempel elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkonditionering, datorer etc.). Dessa störningar orsakas inte bara inne i ditt hus eller kontor utan av alla apparater i din byggnad eller till och med utanför den och kan skilja sig åt på vilken tid på dygnet eller veckan då trafiken på elnätet ändras.

Alla dessa störningar som vi kallar brus kan komma in i din AC-ström och störa ditt system. Denna "smutsiga" elektricitet kan ha en negativ effekt på ditt audio-videosystems prestanda.

Den förorenade elektriciteten har också en negativ inverkan på interna kretsar och strömförsörjning av din utrustning och eftersom PF-1000 v.2 fungerar som en buffert mellan vägguttaget och din utrustning och hjälper till att öka livslängden på de anslutna komponenterna. Spänningsindikatorn som sitter på frontpanelen på PF-filtret hjälper till att kontrollera om spänningen i vägguttaget är stabil.

 

Design Strömbrusfilter
Uttag 4 direkta
4 filtrerade
Total maximal effektbelastning 10A, 2500W (totalt för alla eluttag)
Ljudfilter >-10dB (2–100MHz)
Max överspänningsström 1000A
Max spik volt 3000V
Max Clamping Volt 470V
Funktioner / tillbehör Överspänningsskydd
Fasdetektor
Spänningsindikator

Löstagbar IEC-nätsladd
AC-ström/strömförbrukning 230V~240V 50/60Hz
≤0,5W (utan några externa enheter anslutna)
Mått (H x B x D) 8,7 x 14 x 45 cm
Vikt 3 kg/st.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.