Meny
Din kundvagn

Supra Lorad MD06DC-16-EU/SP Mk 3.1

Supra Lorad MD06DC-16-EU/SP Mk 3.1
Supra Lorad MD06DC-16-EU/SP Mk 3.1
-10 % 3 - 8 dagar
Supra Lorad MD06DC-16-EU/SP Mk 3.1
Supra Lorad MD06DC-16-EU/SP Mk 3.1

 

  • Störningsfri mot omgivning, lågt upptag av yttre störning
  • NIF filter för dynamikbevarande transientfilter
  • 6-stycken Schuko EU-uttag
  • 100% skärmat aluminiumchassi
  • Keramisk smältsäkring på 16 ampere, trög
  • Första uttaget närmast anslutningen är ofiltrerad och avsedd för slutsteg etc (går att konfigurera för fler ofiltrerade uttag, kontakta oss isf vid lagd order)

 

Supra LoRad MD06DC-16-EU/SP Mk 3.1​ grendosa med Transientfilter, Överspänningsskydd och DC-filter - Allt du behöver i en och samma enhet

Mk3.1 med förbättrad elektronik och kretskort. För att förbättra prestandan ytterligare har Supra ökat från 2 kondensatorer till 4st 33000uF. För att minska ferromagnetiska förluster har Supra ersatt all elektronik med komponenter med kopparben. Mk3.1 är snabbare, bättre och ger ytterligare renare ström.

 

Aluminiumchassi för eliminering av yttre störfält och ett "milt" filter som inte påverkar ljudkvalitén. SP modellen är även utrustad med nätfilter.

OBS! Notera att på denna modell samt MD08 och MD10 så behöver du strömkabel med anslutningkontakt CS-16 för 16A anslutning.

 

Utöver de vanliga grendosorna från Supra har denna även inbyggt DC-filter. Det går även att köpa detta filter löst för befintliga grendosor.

I ett modernt hushåll finns det massvis med störningskällor och de sista åren har de dessutom markant ökat sin störningspotential. Analoga radiosignaler, digital marksänd TV, DECT- och mobiltelefoner, WiFi, Blåtand, belysningsdimmers, tyristorstyrda elektriska element, LED-lampor, osv. Flera av våra elförbrukare är också asymmetriska, dvs belastar inte nätspänningen likformigt. Detta ger upphov till en allt högre likspänningskomponent på nätspänningen.

 

Notera!
Funktioner som nätfilter, överspänningskydd och avskärmning kräver anslutning till jordat uttag.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: supra , lorad , dc
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.