Meny
Din kundvagn

Taga TAV-616S

Taga TAV-616S
Taga TAV-616S
Taga TAV-616S
Taga TAV-616S
Taga TAV-616S
Taga TAV-616S

 

Priset är per par.

 

Nya TAV-616 är baserad på testvinnaren TAV-606 men med förbättrad dynamik och separation.

Riktigt slimmade högtalare för surround och höjdhögtalare, TAGAs neutrala karaktär gör att de lätt kan matchas med andra högtalare.

 

 

  • Kabinettet är styvare med mdf i 12mm istället för 9mm samt 15mm frontpanel
  • Reviderad mid-woofer - nu lättare, kapabel till högre ljudtryck och snabbare, mer exakt konrörelse för att snabbt reagera på förändringar i dynamiska ljudpassager 
  • Större 5,25" mid-woofer - för större och kraftfullare ljud 
  • Nya dekorativa aluminium-ringar som även förbättrar ljudspridning.
  • Både center och surround är utrustade med nyckelhålsupphängning

 

 

 

 

Specifications:

 
TAV-616S  - Surround Speaker
 

Design:

2-way, 2 drivers, Surround speaker,

wall mounts, crossover point 3kHz, 
TLIE Enclosure
High-Frequency Driver: 25mm (1"), TWG faceplate
Bass / Midrange Driver: 133 mm (5.25")
Recommended Amplifier Power: 20-120W
Frequency Response: 50Hz - 25kHz
Impedance: 6ohm
Sensitivity: 80dB
Dimensions (H x W x D): 30 x 20 x 14.45 cm
Weight (net): 7.7 kg / pair

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: taga , tav , taga harmony , harmony
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.