Meny
Din kundvagn
OBS! Ny version av vår webshop är nu lanserad. Möter du något problem på vägen så hör gärna av dig. Arbetet fortsätter under kommande dagar med att optimera funktioner ;)

Taga RB-950

Taga RB-950
Taga RB-950
Taga RB-950
Ny
Taga RB-950
Taga RB-950
Taga RB-950

 

Priset är per styck!

 

En rejäl inbyggnadshögtalare där du får med den djupaste bas till högsta diskant, RB-950 passar till såväl musik som film. Diskanten är justerbar så man kan rikta den mot lyssningsposition, du kan även justera diskantnivån i 3st lägen.

Som med alla TAGA högtalare får man här en öppen, transparent ljudbild med fin detalj och snabba dynamiska anslag. Tacka vare påkostad diskant och ett rejält 8" element kan man spela riktigt högt med RB-950. TAGA är väldigt neutrala högtalare, precis som man kan läsa i testet nedan, det har ingen imponatoreffekt men man kommer uppskatta dess fördelar i längden. Detta gör även att TAGA är så lätt att integrera med andra högtalare.

Men så är det ju så att vill man gå ifrån det neutrala så är det enkelt idag med de högklassiga equalizers som finns idag i de flesta receivers och även stereoförstärkare. Detta är även något vi kommer se mer av förstärkare i den högre klassen, rum är sällan optimala och att ha en kvalitets-equalizer som behandlar i den digitala domänen gör underverk för återgivningen, som t.ex. vardagsrum där det är mycket svårt akustikbehandla och samtidigt få det snyggt.

 

Thin TAGA Super Low-profile Bezel (TSLB), small minimum mounting depth, super visible blue mounting clamps, environmental equalizer and very rigid chassis with rubber-coated honeycomb structure of the front panel make the RB-950 a versatile and great performer.

The RB-950 provides superior sound performance at amazing price level and is designed to be used both in music and home theatre systems in any area of your home or commercial applications.

 

 

Design In-ceiling, 2-way

TSLB magnetically mounted grill
TEI mounting bracket
TIMPC enclosure
TEC binding posts
Power handling 150W MAX
110W RMS
Frequency response 35Hz – 25kHz
Impedance 8ohm
Sensitivity 90dB
High-frequency driver 25 mm (1”), TPTTD
Swivel mount
±3dB treble switch
Bass-Midrange driver 203 mm (8”), Kevlar®
Dimensions (H x W x D or Dia x D) 27.7 x 10.5 cm
Cutout Dimensions (H x W or Dia) 258 mm
Minimum Mounting Depth 105 mm
Weight 2.25 kg / pc.


 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: taga , rb , taga harmony , harmony , rb-950