Meny
Din kundvagn

DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core

 

Anti-Mode 2.0 Dual Core är en extern rumskorrigering med inbyggd DAC för stereosystem.

  • Autokorrigering av stereohögtalare
  • Custom Parametrisk EQ
  • Fjärrkontroll
  • Inbyggd USB DAC
  • Autokorrigering av dubbla subwoofers
  • Inbyggd volymkontroll
  • Mikrofon medföljer

 

Rumskorrigering
Autokalibrering är idag vanligt förekommande i multikanalsförstärkare vilket kan förbättra ljudet i det aktuella rummet avsevärt, men det har inte vart lika enkelt till stereosystem. Anti-Mode 2.0 Dual Core är lösningen på det problemet med en produkt som är enkel att använda men samtidigt har mycket avancerade inställningsmöjligheter för den inbitne. Korrigeringen sker upp till 500Hz vilket är det område där man normal har mest problem med stående vågor och ojämn bas.

Stödjer flera mätpunkter
Det går att ställa in ljudet för flera mätpunkter för en jämnare återgivning. Det går också att kalibrera efter flera sweetspots och byta med fjärren, perfekt om man har ett par olika sittplatser som man växlar emellan.

Dubbla subwoofers med kombinerad kalibrering
Genom att först ställa rätt delay mellan de bägge basarna och sedan kalibrera bägge tillsammans med rummet kan Anti-Mode jämna ut basåtergivningen i rummet. Med fördel kopplar man då mono LFE via en splitter in till Anti-Mode.

Inkoppling
Anti-Mode 2.0 Dual Core kan kopplas in på ett flera olika sätt:
1. Mellan för- och slutsteg.
2. Som ett rent försteg, usb- och optisk ingång.
3. Från subwooferutgång

Det finns både XLR och RCA in- och utgångar. Digitalt finns både optisk in- och utgång samt USB-ingång. 

För närmare info så finns en genomgång Här.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.