Meny
Din kundvagn

Canton Sound M

 

Alla som köper en platt-TV idag behöver ljudstöd för filmljud och tydlig dialogåtergivning. Cantons nya Soundbar Sound M hjälper dig att uppleva dina favoritfilmer eller sportevenemang i enastående ljudkvalitet. Och det med minimal installationsansträngning.

Tack vare Virtual Surround-tekniken levererar Sound M imponerande surroundljud från ett kompakt kabinett som mäter 725mm brett, enbart 64mm hög och 100mm djup. I det visuellt diskreta kabinettet av solid HDF säkerställer Canton-tekniken kraftfullt ljud till din TV.

Musikuppspelning från din mobiltelefon eller surfplatta är en barnlek med den enkla parningsfunktionen och tack vare Bluetooth-gränssnitt med apt-X lossless i bästa ljudkvalitet.

 

Type

2.1 Virtual Surround Soundbar

Engineering Principle

Bass reflex system with passive membrane

Systempower

300 Watts

Frequency response

41...23.000 Hz

Crossover frequency

3000 Hz

Woofer

4 x 50mm (2"), aluminum

Midrange

2 x 50mm (2"), aluminum

Tweeter

2 x 19 mm (0.75''), fabric

Connection

1 x HDMI® Output (with ARC)
3 x HDMI® Input (with 3D, 4K)
1 x Digital (optisch)
1 x Digital (Coax)
1 x Analog (Chinch)
1 x Sub Out

Features


Multichannel sound formats:

Dolby Digital® decoder
DTS Digital Surround decoder


Bluetooth 5.0
Simultaneous Bluetooth connection to two mobile devices
In-room multi-channel streaming technology - up to 3 additional wireless devices can be integrated (surround left, surround right, subwoofer)
Operation as a wireless center speaker (slave) in connection with e.g. a connect 5.1 possible
integrated subwoofer
LED display in front panel
On-Screen Display (OSD) available on the TV set
compact infrared remote control
high-quality MDF housing

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: canton , sound m
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.