Meny
Din kundvagn
OBS! Ny version av vår webshop är nu lanserad. Möter du något problem på vägen så hör gärna av dig. Arbetet fortsätter under kommande dagar med att optimera funktioner ;)

Övriga produkter

Black Week

Var uppmärksam på att fler produkter kan läggas till under dessa dagar. Priser gäller mellan 20/11 - 28/11.

 

 

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

U.Akustik Grid
Het Just nu
  Grid är en specialdesignad aktustikpanel som hjälper till att diffusera och absorbera besvärliga ljudfrekvenser. För att ge dig bästa möjliga ljud i ditt rum. Varje panel har 70 mm tjocklek som är idealisk för att minska stående vågor i din ljudmiljö. Panelen Grid är perfekt ..
199kr
Exkl moms:159kr
U.Akustik Amplitud
Het Just nu
  Med hjälp av ljudabsorberande panelen Amplitud, baserad på högdensitetsskum kan du åtnjuta ett trevligt, transparent ljud, inte bara i den professionella studion, utan hemma - tack vare en diskret design och utmärkt ljudabsorberande egenskaper.   På grund av den specie..
449kr
Exkl moms:359kr
U.Akustik Amplitud Gloss
Het Just nu
  Nya! Gloss har ett yttre plastskikt i högblank svart eller vit.   Med hjälp av ljudabsorberande panelen Amplitud, baserad på högdensitetsskum kan du åtnjuta ett trevligt, transparent ljud, inte bara i den professionella studion, utan hemma - tack vare en diskret design..
529kr
Exkl moms:423kr
U.Akustik Puls U.Akustik Puls
Het Just nu
  Puls -  Den akustiska panelen för basproblem, den kombinerar absorption i lågfrekvensområdet och reflektion av ljud med sin frontplatta och dess struktur. Dessa basmoduler fungerar perfekt i alla rum där det finns problem med lågfrekvent efterklang och stående v..
549kr
Exkl moms:439kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)