Meny
Din kundvagn
OBS! Ny version av vår webshop är nu lanserad. Möter du något problem på vägen så hör gärna av dig. Arbetet fortsätter under kommande dagar med att optimera funktioner ;)

Kablar / Grenuttag / Strömfilter

Black Week

Var uppmärksam på att fler produkter kan läggas till under dessa dagar. Priser gäller mellan 20/11 - 28/11.

 

 

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

TAGA ETPC lösmeter - strömkabel TAGA ETPC lösmeter - strömkabel
Het Just nu
  Priset är per Meter   2-lagers skärmning med ett lager av koppar och aluminium folie   Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, till exempel radiofrekvensstörningar (RFI) elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater som är anslutna till samma nätverk (k..
179kr
Exkl moms:143kr
  Högkvalitativ Schuko-kontakt med icke magnetisk mässing, rodiumpläterade stift och jord och solid IEC-kontakt med rodiumpläterade kontakter för att ge extrem ledningsförmåga, isolering och anslutning. Båda tål 16A / 250V belastningar.   Design Schu..
299kr
Exkl moms:239kr
TAGA TPC lösmeter - strömkabel
Het Just nu
  Priset är per Meter   Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, till exempel radiofrekvensstörningar (RFI) elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater som är anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkonditioneringsapparater, datorer etc.). Dessa störningar produ..
299kr
Exkl moms:239kr
TAGA TPC Kontakter TAGA TPC Kontakter
Het Just nu
  Bygg din egen strömkabel med högkvalitativ schuko-kontakt med rodiumpläterade stift och jord, och solid IEC-apparatkontakt med rodiumpläterade kontakter för att ge extrem ledningsförmåga, isolering och anslutning. Båda tål 16A / 250V-belastningar.     Design Sc..
449kr
Exkl moms:359kr
TAGA ETPC-C7 1,3m -  Strömkabel (C7 Apparakabel) TAGA ETPC-C7 1,3m -  Strömkabel (C7 Apparakabel)
Het Just nu Inkommande
    Längd: 1,3m C7 Apparatkabel Rhodium kontakter 2-lagers skärmning med ett lager av koppar och aluminium folie   Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, till exempel radiofrekvensstörningar (RFI) elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av appara..
490kr
Exkl moms:392kr
TAGA ETPC-TS 1,2m -  Strömkabel TAGA ETPC-TS 1,2m -  Strömkabel
Het Just nu
  Längd: 1,2m Rhodium kontakter 2-lagers skärmning med ett lager av koppar och aluminium folie   Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, till exempel radiofrekvensstörningar (RFI) elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater som är anslutna till samma nätverk..
590kr
Exkl moms:472kr
Xindak AC-03
-50 %
  AC-03 är baserad på den schweiziska Gotham 6N och är en mycket bra kabel över hela frekvensspektrat. Signalledaren består av en kärna av 50 st syrefria Gotham 6N koppartrådar, väl isolerade. Returledaren består av lika många syrefria koppartrådar som är spirallindade runt den isole..
749kr 1 490kr
Exkl moms:599kr
TAGA TPC Strömkabel TAGA TPC Strömkabel
Het Just nu
  Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, till exempel radiofrekvensstörningar (RFI) elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater som är anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkonditioneringsapparater, datorer etc.). Dessa störningar produceras inte bara i ditt hus el..
990kr
Exkl moms:792kr
TAGA PF-400USB Strömfilter TAGA PF-400USB Strömfilter
Inkommande
  4st jordade uttag Spänningsfilter Överspänningsskydd Spänningsmatning/laddning via USB.   Elnätet i våra hem eller på arbetsplatser utsätts för olika störningar till exempel elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater anslutna till samma nätverk (k..
1 190kr
Exkl moms:952kr
  5st jordade uttag (3st är filtrerade) Spänningsfilter Överspänningsskydd Fasindikering   Elnätet i våra hem eller på arbetsplatser utsätts för olika störningar till exempel elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkond..
1 490kr
Exkl moms:1 192kr
  6st jordade uttag (3st är filtrerade) Spänningsfilter Överspänningsskydd Analog spänningsindikator Fasindikering   Elnätet i våra hem eller på arbetsplatser utsätts för olika störningar till exempel elektromagnetisk störning (EMI) som genereras av apparater anslutna till samma..
1 890kr
Exkl moms:1 512kr
TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter TAGA PF-1000 V.2 Strömfilter
Inkommande
    8st jordade uttag (4st är filtrerade) Spänningsfilter Överspänningsskydd Analog spänningsindikator Fasindikering Vad är nytt i v.2-versionen? Spänningsindikator Robustare och bättre interna komponenter av högre kvalitet för högre tillförlitlighet och l..
2 390kr
Exkl moms:1 912kr
DEMO - Xindak FA-Gold
Ny -50 %
  FA-Guld är toppmodellen bland XINDAKs signalkablar. Detta är high-end signalkablar utan kompromisser. God dynamik och djup bas med varmt, rikt mellanregister och härligt upplöst diskant. Ljudbilden är naturlig, bred och tredimensionell.  Uppbyggnaden är som FA-1 med spiraltvinnade ..
3 990kr 7 990kr
Exkl moms:3 192kr
TAGA PF-1000DC Strömfilter TAGA PF-1000DC Strömfilter
Inkommande
    8st jordade uttag (4st direkta uttag varav 2st med DC-Blockering, resten är filtrerade och med DC-Blockering) DC-Blockering Spänningsfilter Överspänningsskydd Analog spänningsindikator Fasindikering PF-1000DC nätfilter kombinerar brusfiltrering och DC-blocke..
3 990kr
Exkl moms:3 192kr
  Både switchande och icke switchande uttag för både video och audio 8-uttag (4st switchade och 4st icke switchande) Voltmätare Fasdetektion Rejäl toroidal-transformator Skydd mot spikar och orenheter på nätet Vikt: 7,5kg ​ Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, till ..
5 990kr
Exkl moms:4 792kr
Xindak FA-Gold
1-2 veckor
  FA-Guld är toppmodellen bland XINDAKs signalkablar. Detta är high-end signalkablar utan kompromisser. God dynamik och djup bas med varmt, rikt mellanregister och härligt upplöst diskant. Ljudbilden är naturlig, bred och tredimensionell.  Uppbyggnaden är som FA-1 med spiraltvinnade ..
7 990kr
Exkl moms:6 392kr
Visar 1 till 16 av 16 (1 Sidor)