Meny
Din kundvagn
OBS! Ny version av vår webshop är nu lanserad. Möter du något problem på vägen så hör gärna av dig. Arbetet fortsätter under kommande dagar med att optimera funktioner ;)

Quadral Chromium Style 2

Quadral Chromium Style 2
Ny -50 %
Quadral Chromium Style 2
  • Tillgänglighet: I Lager
  • Modell: STYLE-2
4 990kr
10 000kr
Exkl moms: 3 992kr

Tillgängliga alternativ

 

Priset är per par.

 

Vi säljer ut de sista vi har då ny uppdatering är på gång.

Passa på att få ett par riktigt bra stativhögtalare till pangpris.

 

An impressive shelf speaker, or a powerful effect box. The CHROMIUM STYLE is as much at home as a stereo pair or as part of a home theatre system. Our sophisticated tweeter technology provides the lattice work for its great sound picture.

OBS! Stativ på bilden ingår ej.

TAGA`s prisvärda TSS-60 stativ passar utmärkt till Style 2. Se länk.

 

 

 

Hemmabio 2017-04

 

 

Type 2-way
Design principle bass reflex
Nominal/music power (W) 60/90
Frequency response (Hz) 48...55.000
Crossover frequency (Hz) 3.400
Efficiency (dB/1W/1m) 86
Impedance (Ohm) 4...8
Tweeter Aluminum ribbon
Midrange 155 mm Ø Titanium-PP
Size (w x h x d) in cm 30,9 x 17,65 x 26,85 cm
Weight in kg 5,7 kg

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: quadral , chromium