Meny
Din kundvagn

Aune X8 XVIII Bluetooth

Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth
Aune X8 XVIII Bluetooth

 

  • Blåtandsversion
  • Högupplöst musik upp till PCM768 / DSD512 (USB) 384K / DSD512 (COAX)
  • Digitala in: USB, Coax, Optisk
  • Fixerad och variabel utgång
  • 7st filterlägen för att ändra ljudkaraktär
  • TRS-balanserad ut fär äkta balanserad signal till dina aktiva högtalare eller slutsteg
  • Utbytbar Op-Amp (Köp X8 i paket med Sparkos SS3602)
  • Finns både med och utan blåtand


X8 är en liten klippa och har ordentlig prestanda i en liten enhet som klarar högupplösta format och har balanserad signalväg vidare till dina enheter för bästa ljudkvalitet. Den använder egenutvecklad FPGA-teknik och stöder musik ända upp till PCM768 / DSD512 (USB) 384K / DSD512 (COAX).  X8 kan användas som ren DAC till ditt försteg, men kan också själv agera försteg då den har variabel utgång, och som sagt här hittar vi också den balanserade TRS-utgången.

X8 passar lika perfekt i hifiriggen som en partner vid datahörnan för att driva dina aktiva högtalare och vidare...

Med sina 7st filterlägen kan man påverka ljudkurvan efter personlig smak och tycke. Utöver detta kan man också uppgradera sin X8 med separat OP-amp, ett ingrepp som går väldigt snabbt och kan bidra med ett stort kliv i ljudkvalitet, men också ett sätt att förändra ljudbilden så den passar din anläggning och personliga smak. Ja sen kan man också byta nätdel till en Aune XP2!

Nog för att X8 erbjuder en prestanda som är ovanlig för prisklassen från start, men man har alltså stora möjligheter att uppgradera den efter vägen. En X8 blir alltså ett ekonomiskt smart val som kan vara en trogen hifipartner i många år, även när uppgraderingsdjävulen sätter in. 


Här nedan instruktion för byte av OP-Amp.

BYTE OP-AMPSkriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: aune , x8
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.