Meny
Din kundvagn

Aune X7S - 2019

Aune X7S - 2019
Aune X7S - 2019
Aune X7S - 2019
Aune X7S - 2019
UTGÅTT UR SORTIMENT!
Aune X7S - 2019
Aune X7S - 2019
Aune X7S - 2019
Aune X7S - 2019
Aune X7S - 2019
  • Tillgänglighet: UTGÅTT UR SORTIMENT!
  • Modell: X7S
2 990kr
Exkl moms: 2 392kr

Tillgängliga alternativ

 

  • Utrustad med 8x effekt-transistorer indelade i 4 grupper för äkta balanserad konstruktion.
  • Klangen är fyllig med en stor ljudbild och varm ljudkaraktär.
  • Kan använda som rent försteg via rca-utgångarna, t.ex. driva ett par aktiva högtalare

 

En ren klass-A hörlursförstärkare som överträffar förväntingarna, den är kraftfull och driver de flesta hörlurarna på marknaden. X7S mäter riktigt fint och har en avvikelse på endast +-0.3dB från 20-200kHz sen en mycket låg distorsion - Detta bidrar till en svart bakgrund så alla de små viktiga detaljerna inte går förlorade.

 

 

Aune X7 4/2019 Hifi&Musik

- Aune Audio X7s – det lilla dunderklippet

En respektingivande liten förstärka- re som vi varmt kan rekommendera.

 

 

X7S är som alla andra Aunes produkter kalibrerade för en naturlig återgivning med hjälp av timtals av lyssning tillsammans med marknadens ledande hörlurar. Med tre olika lägen "Gain" lägen har X7S inga problem med att driva så gott som alla lurar på marknaden

 

Specifikationer:

Max uteffekt: 250mW @300RZ
Max uteffekt: 1000mW @300RZ XLR
Max uteffekt: 1000mW @32RZ
Max uteffekt: 1700mW @32RZ
Klass-A effekt: 200mW @300RZ
SNR>117DB @300RZ
SNR>125DB @300RZ XLR
Crosstalk <92DB @1khz 300RZ
Crosstalk <92DB @1khz 300RZ XLR
Dimensioner: BxDxH 145x171x45 (mm)

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: aune , x7s
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.