Meny
Din kundvagn

Aune X5s 6th gen

Aune X5s 6th gen
Aune X5s 6th gen
Aune X5s 6th gen
-50 %
Aune X5s 6th gen
Aune X5s 6th gen
Aune X5s 6th gen

 

 

  • 384k / DSD256

 

X5s är en digital musikspelare / transport i Aunes X-serie, för renast möjliga signalöverföring och slippa datorns negativa påverkan på musiksignalen.

 

Fokuserad · FPGA · Muti- funktion
6th anniversary editions av Aune X5-serien. Med freescale 600M-processor, ett hårdvaruavkodningssystem och senaste generationens asynkron FPGA-teknik är det en multifunktionell digital musikspelare / transport som rent fokuserar på ljudkvalitet.

Maskinavkodning
Avkodar PCM och DSD baserat på hårdvara, upp till 384k / DSD256.

 

Koaxial utgång stöder 32bit / 384 DSD128
X5s använder FPGA asynkron digital utgång, tillsammans med X8 DAC (använder egenutvecklad algoritm FPGA) kan man bygga ett litet hifi-system som kan uppnå DSD128 och 32bit / 384k utan PC

 

Specifications
Product type Files player
Clock Crystek
Display Yes, OLED
Remote control Yes (batteries not included)
RCA output level 2Vrms
RCA output frequency response (+/-0.5dB) 20Hz – 20kHz
RCA output noise 5.4µV
RCA output THD+N -101dB
Supported formats WAV : Up to 32bit 384kHz, WAV + CUE
FLAC: Up to 32bit 384kHz, level 0-8
DSD: DSF / DFF DSD64-DSD256, SACD-ISO
APE: 16bit 44.1kHz
ALAC
AAC
MP3
THD+N -98.25dB @ 16bit 44.1kHz, 1kHz 0dB
-137.8dB @ 24bit 96kHz, 1kHz 0dB
-141dB @ 24bit 192kHz, 1kHz 0dB
Jitter 237.6ps
Inputs 1x SD Card (Max 128Go, exFAT)
1x USB-A (Max 2Tb, exFAT)
Outputs 1x Coaxial
1x Optical
1x AES
1x RCA
Package 1x Aune X5s 6th
1x Power supply
1x Remote control
Dimensions 171 x 145 x 45mm

 

 

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: aune , x5
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.