Meny
Din kundvagn

Aune X1S Pro

Aune X1S Pro
Aune X1S Pro
Aune X1S Pro
Aune X1S Pro

 

  • Använd som oberoende DAC
  • Senaste ES9038Q2M chipet från ESS
  • 3x filterlägen för olika ljudsignatur
  • PCM 768k och DSD512
  • Klass A hörlursförstärkare

 

 

 

 
X1s Pro är generation 7 i ordningen - Ny DAC och nu med kraftfull Klass-A förstärkare som driver de flesta hörlurar på marknaden X1-serien är en multifunktionell enhet med DAC och hörlursförstärkare som syftar till PC-HIFI och minimalistiska judsystem.
 
 
 

X1s Pro som oberoende DAC.

X1s använder det senaste ES9028Q2M chipet från ESS, vilket har tre filterlägen och det stöder hela 32bit / 768Hz och DSD512.
När du är ansluten till digitala källor, såsom en digitaltransport, dator eller vad det nu kan vara så avkodar X1s ditt material i högsta möjliga upplösning. Du kan även låta X1S agera USB-transport vidare till annan d/a-omvandlare

 

X1s som hörlursförstärkare
Med senaste modell har man uppgraderat förstärkaren till  deras 5:e generation Klass A förstärkare. Linjeutgången har låg brusnivå, svärtan i ljudet är total. Den har extremt låg distorsion och ger samtidigt ett stort dynamiskt ljud med hög upplösning, tonen är kalibrerad till ett analogt klingande ljud.

X1s driver de flesta hörlurar på marknaden med kraft och spelglädje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: aune , x1s
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.