Meny
Din kundvagn

Lumin U2 Mini

Lumin U2 Mini
Lumin U2 Mini
Lumin U2 Mini
Lumin U2 Mini
Lumin U2 Mini
Lumin U2 Mini
Lumin U2 Mini
 • Tillgänglighet: I Lager
 • Modell: U2-MINI
28 990kr
Exkl moms: 23 192kr

Tillgängliga alternativ

 

 

 • Roon, MQA, Tidal/Spotify connect & Airplay 2
 • Lumins LEEDH processing för förlustfri volymhantering.

 

U2 har fått snabbare processor och en ny arkitektur för att hantera DSD512 och uppsampling från 44.1kHz till hela 384kHz/DSD256

 

Lumin U2 Mini är en avskalad musik-streamer för kräsna audiofiler, ingen inbyggd DAC utan ren transport för dig som redan har en D/A omvandlare.

Hanterar de flesta format och är MQA kompatibel som innebär att du har tillgång till Tidal Masters, högupplöst streaming. 

 

 

Du kan nu få en fysisk fjärrkontroll till din Lumin – oavsett modell.

 

 

 

Main features

 • Transport-only LUMIN for combination with an external DAC
 • The first LUMIN to feature our all-new processing system
 • Faster processor provides greater resampling flexibility - upsampling and downsampling to every supported format up to DSD256/PCM348 to hit your DAC's sweetspot
 • Increased capacity for future updates
 • New surface finish taken from the high-end P1
 • Quad native clock system for precision timing
 • 5 types of digital audio output including USB
 • MQA Decoding
 • Roon Ready
 • Leedh Processing volume control

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy&Try gäller för hela Aune, D-Stream, Quadral, Sbooster, Swans, Taga & Xindaks sortiment.

Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: Lumin , streamer
Vi använder enbart funktionella cookies för att förbättra din webbupplevelse och funktionaliteten på vår webbplats. Se vår sekretesspolicy för mer information.