Meny
Din kundvagn
OBS! Ny version av vår webshop är nu lanserad. Möter du något problem på vägen så hör gärna av dig. Arbetet fortsätter under kommande dagar med att optimera funktioner ;)

Xindak XA-6950 (II)

 

  • Hybrid-förstärkare (6922 rör i föförstärkaren)
  • 130W/8ohm uteffekt
  • Inbyggd högklassig USB-DAC
  • Två Toroid-transformatorer sköter strömförsörjning
  • Fjärrkontroll i ren aluminium

Den ursprungliga XA-6950 har fått mycket gott rykte över hela världen för sin engagerande spelstil, höga kvalitet i förhållande till pris, massor av kraft, dynamik och elegans. Den nya modellen är både betydligt mer kraftfull och har även bättre återgivning. Dessutom är den utrustad med ett antal nya inkopplingar och komponenter som ökar användbarheten avsevärt.

 

XA6950(II) är en ny integrerad hybrid-förstärkare från Xindak som kombinerar rör och transistor.
Rör används i ingångssteget för att uppnå det karaktäristiska musikaliska ljud från rör, och med transistorer i slutstegsdelen
får du samtidigt en förstärkare som kan driva de mest krävande högtalare. Senaste version är även utrustad med en högklassig DAC för inkoppling till din dator, helt utan drivrutiner.

 

 

 

Teknisk data Värden
S/N Ratio ≥95dB
THD ≤0.045%
Input Impedance 47K
Power Consumption 480W
Input Sensitivity 300mV
Frequency Response 10Hz-100KHz(±1db)
Input 3RCA, 1 XLR, 1 USB
Rated Output Power 40W+40W(Class A)
Net Weight 28Kg
Dimensions (W*H*D) 430mm*460mm*170mm

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
Dålig Utmärkt


Buy & try ger dig som kund möjligheten att dema produkten i din egen hemmiljö, istället för att stå i en stressig butik och försöka bilda sig en uppfattning. Rum beter sig väldigt olika och påverkar ljudet på olika sätt och vi ger dig möjligheten till demo av produkten i hela 30 dagar, i ditt eget hem.
Skulle man av någon anledning känna sig missnöjd så är det bara att kontakta oss och vi hjälper dig med returfrakten, du får även ta del av våra fraktavtal med lägre priser. Kostnader  som blir att belasta kunden är frakten till kund och returfrakten till oss på MYC HiFi. För godkännande av retur ska varan returneras i nyskick och i originalemballage.

Ang högtalare, var uppmärksam på att högtalare kan behöva lång inspelningstid för att komma till sin rätt. Efter ett par timmar brukar man kunna få en försmak av vad som väntas men en högtalare förtjänar 100h+ innan seriös lyssning. De högtalare som vi säljer med banddiskant behöver flera hundra timmar innan de börjar sjunga. Så låt gärna högtalarna stå på dygnet runt så du snabbt samlar timmar.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att kontakta oss.

Buy & Try gäller på hela Aune, Nuprime, Quadral, Sbooster & TAGAs sortiment. (ej in-ear hörlurar). Varor som normalt lagerförs och ej på beställningsvaror eller varor i fyndhörnan, om inte annat är överenskommet.

Vi lämnar minst 2 års garanti på alla produkter, en del produkter har upp till 5-års garanti. I och med detta slipper du dyra försäkringar och kan känna dig trygg som kund. Vid problem under garantitiden, kontakta oss så löser vi det snabbt och smidigt.


Aune: 2 år

Denon: 2 år

Marantz: 2 år

NuPrime: 2 år 

Sbooster: 2 år

Taga Harmony: Passiva högtalare 5 år

Taga Harmony Elektronik: 2 år

Taga Harmony Kablar: 5 år

Quadral: Passiva högtalare 5 år

Xindak: Kablar 5 år


Övriga produkter se tillverkarens garanti.


OBS!

2 års garanti gäller inte hörlurar, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror, vid dessa fall gäller tillverkarens garanti. På demo och service exemplar anges garantitiden på produktsidan.


Lampgaranti

Går lampan till din projektor sönder under de första 12 månaderna, eller de första 1000 timmarna (det som kommer först) får du en ny lampa utan kostnad. Har tillverkaren en generösare garanti, så gäller den.


Taggar: xindak , xa-6950 , (09)